Beal mortex

 

U zoekt een betonlook hier vind u wat informatie.

Beton cire (betonlook) wordt tegenwoordig veel verwerkt op wand en vloer en in badkamers op keukenbladen, schouwen enz  waar veel in combinatie bv. met een tegel een unieke look ontstaat deze in combinatie met uw keuze van interieur zorgt dat de beton look een keuze van stijl/rust en uniekheid wordt.

Beton cire of beal mortex die we verwerken is te verkrijgen in meer dan 60 kleuren.

Betonlook wordt opgebracht met de hand en is te verwerken op alleri ondergronden bv. gipsplaten tegels (wel eerst stuken).

Van oorsprong is beton cire een uit Frankrijk afkomstige betonstuc maar verhalen gaan rond dat beton cire oorspronkelijk uit Marokkko komt, de soortgelijke tadelakt  bekend van het wrijven met het steentje is daar de oorsprong van....vandaar de letterlijke vertaling van beton cire gewreven beton maar daar zijn we nog niet echt achter...

 

Door de unieke samenstelling en vele verillende mogelijkheden van betonlook  is het een ideaal product  voor elke ruimte in uw huis denk aan badkamer of vloeren en is het enorm gemakkelijk in onderhoud (geen voegen).

We noemen beton cire en beal mortex pandomo en overige betonlook maar heeft tegelijkertijd zoveel namen betonlook decostuc woonbeton leefbeton designbeton decoratieve stuc...

De opmars van betonlook is bijna niet meer weg te denken in uw interieur mede omdat het makkelijk in onderhoud is, het is in veel kleuren te verkrijgen en het is/wordt waterdicht verwerkt is makkelijk in onderhoud en heeft een luxe uitstraling.

 

De impregneer en 2K coating maakt beton cire waterdicht.

Beal mortex is van zichzelf waterdicht maar krijgt wel een eindlaag zoals wax of olie of pu afhankelijk van waar het is opgebracht.

Mortex (beal) betonlook werd vroeger gebruikt om kelders/gaten te dichten en is uitgewerkt tot een product om binnenshuis te verwerken.

Beal is mortex is net als beton cire een mooi waterdicht product dat iets grover oogt en heeft net als alle betonlooksoorten ook effect, dit effect is niet te verminderen met opbrengen, bij beton cire wel een beetje.

Beal mortex wordt vooral veel in badkamers gebruikt vanwege zijn waterdichtheid en is ook zeer geschikt voor terassen.

Kortom gezegd betonlook is sfeervol, uniek, waterbestendig. 

 

Belt u nu voor een afspraak 06-85282776 dan kunnen we kijken wat we voor uw project kunnen betekenen.

beal mortex

beal mortex

beton cire keuken

beton cire

beton cire

Beal mortex fine